Događanja

Jure Brkljača pjesmom “Što osjećaš ti” po prvi puta spreman osvojiti Aurea fest!

Emocije, živopisni tekstovi, pokoja suza, dio su njegovog dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta. Jure Brkljače, odavno je otvorio svoje srce i dušu fanovima, koji su ga zavoljeli iz prve, posebice ženski dio publike.


Upravo tu stranu ovog osebujnog mladog autora i glazbenika, imati će prigodu upoznati svi oni koji neće propustiti ovogodišnje izdanje Aurea festa u Požegi. Skladbom ‘Što osjećaš ti‘, Jure će se predstaviti u drugoj večeri spomenutog festivala 31.08..

Prvi ću puta izvesti svoju pjesmu na nekom festivalu, pa sam siguran da ću upravo ovaj Aurea fest pamtiti kao prvi. Veseli me brojna publika u Požegi o kojoj sam sam imao prilike čuti sve najbolje. Stoga je i to jedan od razloga, zašto jedva čekam stati na festivalsku pozornicu i zapjevati.’, kazao je Jure.

Što osjećaš ti‘ autorska pjesma mladog zadranina, istinski je hit, plesnog ritma, prepuna ‘živih’ boja i pozitivne energije, a ne sumnjamo kako će to doći do izražaja i tijekom samog nastupa.

Nakon što nas je osvojio baladama ‘Druga strana‘, ‘Pristani na sve‘ i ‘Ona me vuče‘, singl ‘Što osjećaš ti‘, nešto je sasvim drugačije, moderno i svjetski.

Ovu glazbenu priču koja govori o potrebi razumijevanja među ljudima, kako smo imali prilike spomenuti, autorski potpisuje sam Jure, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski ‘upakirao’, Mihael Blum iz Hit Produkcije, koja stoji i iza video spota.

Kako zvuči i izgleda autorska priča Jure Brkljače, pogledajte na YouTubeu:

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close