Ličko-senjska županijaPolitika

Josip Biljan je novi načelnik Policijske uprave ličko-senjske

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj jučer je na konferenciji za medije predstavljen novoimenovani načelnik Policijske uprave ličko-senjske.


Josip Biljan, nakon provedenog natječaja na kojemu je bilo ukupno 7 kandidata, izabran je za načelnika PU Ličko-senjske. Sam natječaj je imao visoke profesionalne uvjete koji su tražili policijsko zvanje, 15 godina radnog iskustva i 10 godina staža u rukovodećim poslovima. Biljan zadovoljava sve uvjete pa ga je Ministar unutarnjih poslova imenovao na petogodišnji mandat

Josip Biljan u Gospić, na mjesto  načelnika ličko-senjske policije dolazi iz Prihvatnog centra Ježevo u kojemu je bio voditelj u proteklih 13 godina. To je bio opsežan posao koji je obuhvaćao i sustav postupanja sa strancima, primjenu ljudskih prava, suradnju sa nevladinim udrugama i rad u sustavu  granične policije.

Više na Lika express

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close