LifestyleScena

Još nije kasno za (odličan) sezonski posao, plaće od 5.500 kuna!

Ukoliko tražite posao na određeno ili sezonski, još uvijek vam na raspolaganju stoji veliki broj otvorenih radnih pozicija, duž Jadranske obale.

Izdvajamo otvorene natječaje hotela Pinja koji se nalazi u okolici Zadra, a raspolaže s 300 moderno uređenih soba i 4 hotelska apartmana. Hotel gostima omogućuje uživanje u gastronomskim delicijama, ali i bogatu wellness ponudu, kao i mogućnost organizacije svadbi ili kongresa.

Za potrebe sezone, hotel je u potrazi za konobarima s poznavanjem jednog stranog jezika (engleskog, njemačkog ili talijanskog). Zaposlenicima je osiguran smještaj, rad do 11. mjeseca, slobodan dan u tjednu, dok se plaća kreće od 5.500 kuna neto. Svoju prijavu sa životopisom i zamolbom pošaljite najkasnije do 7. srpnja putem MojPosao portala.

Ukoliko imate iskustvo kao pizza majstor, prijavite se na ovaj oglas. U oglasu možete pronaći sve bitne informacije, a izdvajamo plaću koja se kreće od 6.000 kuna.

Osim pizza majstora, hotel zapošljava i kuhare s minimalno šest mjeseci radnog iskustva.  Posao je na određeno vrijeme s opcijom prelaska na neodređeno. Poslodavac očekuje vašu prijavu putem portala MojPosao.

Hotel ima potrebu i za voditeljem šanka s minimalno godinom dana relevantnog radnog iskustva. Od kandidata se očekuje i poznavanje rada na računalu, a dnevni zadaci odnose se na komunikaciju i koordinaciju s osobljem kuhinje, kao i održavanje sanitarnih i sigurnosnih standarda.  Poslodavac osigurava plaćene blagdane, nedjelje, dvokratni rad i razmjerni dio godišnjeg odmora, dok je mjesečna neto plaća od 6.000 kuna, ovisno o iskustvu. Prijavite se za posao putem linka na dnu oglasa.

Ukoliko imate minimalno dvije godine iskustva na voditeljskim pozicijama u kuhinji, prijavite se za posao zamjenika šefa kuhinje. Od vas će se očekivati poznavanje izrade normativa i inventura te praćenje troškova, a možete očekivati minimalnu plaću od 7.500 kuna neto. Natječaj je aktivan do 7. srpnja, sretno s prijavom!

Ako među izdvojenim pozicijama niste pronašli onu koja odgovara vašim kvalifikacijama, ali i željama, pregledajte ostalu ponudu portala.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close