Grad ZagrebLifestyle

Još jedno priznanje portalu – Grad Zagreb treći put podržao naš rad

Nakon što je portal LIKACLUB ušao u TOP 100 najčitanijih portala u Hrvatskoj kao jedini koji brani ličke boje na medijskoj sceni Hrvatske po Gemius ljestvici, te dvostruke podrške Grada Zagreba u vidu dobivanja sredstava za rad na provedenim natječajima, dogodilo se to i treći put.

Objavljeni rezultati Javnog poziva za dodjelu potpora male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama za 2017. godinu, pokazali su da je LIKACLUB i ove godine ušao u program.

Raznovrstan i kvalitetan sadržaj, ažurnost i kreativnost, kao i društvene mreže putem kojih dijelimo sadržaj za čitateljice i čitatelje, prepoznat je u poznatom medijskom društvu zajedno s nekim najvećim hrvatskim portalima.

LIKACLUB se trenutno nalazi na 71. mjestu po čitanosti u Hrvatskoj, među više od 500 portala u Hrvatskoj. Potpora Grada Zagreba samo je još jedno priznanje radu tima.

Nastavite nas čitati kao i dosad, najviše u Gradu Zagrebu, Primorsko-goranskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Ličko-senjskoj županiji, ali i diljem Hrvatske i inozemstva!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close