SportGrad Zagreb

Jordan Brand Classic Europe košarkaški kamp održava se u trening centru košarkaškog kluba Cedevite u Zagrebu

Ovog vikenda, Jordan Brand je domaćin 10-tom jubilarnom Jordan Brand Classic Europe košarkaškom kampu, a koji se održava u trening centru košarkaškog kluba Cedevite u Zagrebu


Kamp koji je inače zatvoren za javnost, uči i pomaže najvećim europskim košarkaškim talentima u Europi kako da što bolje svladaju kondicijske “torture”, razne vrste treninga i psihološku pripremu koji su pomogli i Michaelu Jordanu na putu osvajanja šest NBA prstenova.

Na prethodim kampovima sudjelovali su i sadašnji vrhunski igrači, kao što su Mario Hezonja, Nikola Mirotić, Sergey Karašev, Enes Kanter, Jonas Valanciunas, baš kao i Cedevitin Marko Arapović.

Vrhunac ovog dvodnevnog druženja u Jordan Brand Classic kampu biti će All-Star utakmica u nedjelju, 6. ožujka s početkom u 21.15 sati u Cedevitinom trening centru na Zagrebačkom velesajmu, a koja će biti otvorena za javnost, pa će ljubitelji košarke moći vidjeti najbolje mlade igrače Europe u akciji.

Na kampu sudjeluje 40 najboljih igrača iz cijele Europe, koji će trenirati i natjecati se da u ova dva dana izbore i sudjelovanje u završnom kampu Jordan Brand Classic u Brooklynu, NY, a koji će se održati u travnju ove godine. Samo deset najboljih 15/16-godišnjaka pridružit će se ekipi u Brooklynu, New York, zajedno s deset drugih igrača iz cijelog svijeta koji će biti izabrani na još jednom kampu.

Prva dva dana u košarkaškom kampu u Zagrebu bili su predviđen za poduke iz treninga i radu s vrhunskim trenerima iz SAD-a i Europe, a psoljednjeg dana mladi će košarkaši – kroz utakmicu prezentirati što su novo naučili u Cedevitinom trening-centru.

Tekst: tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close