SportIzdvojeno

Jeste li primijetili loptu na zgradi Županije? Otkrili smo “krivca” ove simpatične nezgode

NEOBIČAN PRIZOR U GOSPIĆU

Već više od pet godina može se vidjeti neobičan prizor na zgradi Županije u Gospiću. Naime, u jednom ventilacijskom otvoru na vrhu zida, iznad grafita gospićkih Bad Blue Boysa, nalazi se ni više ni manje nego – nogometna lopta.


Kako je ova lopta završila na zgradi Županije i koji strijelac ju je uspio tako precizno smjestiti u mali ventilacijski otvor, ispričao nam je “glavni krivac” ove nezgode – mladi gospićki nogometaš Kris Isaković.

Znači…bilo je to prije otprilike 5 godina. Taman se nanosio asfalt na parkiralište pa nije bilo ni jednog automobila. Prijatelj i ja smo išli sa stadiona i u jednom trenutku nam je sinula ideja da loptom gađamo metu nacrtanu na zgradi”, započeo je priču Kris.

Dečki su neko vrijeme gađali metu, sve do jednog nespretnog udarca koji je uputio Krisov prijatelj, a nakon kojeg je lopta završila u grmlju između Parka Kolakovac i Vatrogasnog doma.

“I tako, s obzirom na to da je lopta moja, proveo sam dvadesetak minuta tražeći ju, dok sam mu u isto vrijeme prigovarao kako tako neprecizno može pucati i da svaku igru on mora pokvariti. On je u međuvremenu pronašao loptu, ali mi to nije htio reći, sakrio ju je kako bih je što duže vremena tražio”, kaže Kris.

Kad je prijatelj napokon priznao da je pronašao loptu, igra se nastavila i tada se dogodio taj potpuno slučajan i nenamjeran, ali veoma precizan udarac.

“Kako bi se reklo – “karma” je odigrala svoje, pa je meni došla lopta koju sam iz voleja bezveze udario i pogodio nemoguće – lopta je odletjela direktno u ventilaciju. Da pokušavam iz još nekoliko tisuća udaraca ne bih ju pogodio”, kaže Kris.

I kao što se može vidjeti iz priloženog, lopta još uvijek čvrsto stoji na mjestu gdje je igrom slučaja završila i uspješno odolijeva svim vremenskim prilikama.

Kris inače dolazi iz Gospića i u rodnom gradu je ostvario svoje prve sportske uspjehe. Trenutno živi u Zagrebu gdje trenira nogomet u HNK Gorica na poziciji napadača. Mladom nogometašu nedostaje još nekoliko golova do titule najboljeg strijelca lige.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close