Grad ZagrebScena

Jesen u Zagrebu u znaku glazbenih događanja

Početak jeseni označava i početak glazbenih događanja u Zagrebu…


Premda je ljetna koncertna stanka, zbog obilja festivala, sve kraća i gotovo posve eliminirana, čak i u Zagrebu čiji život tijekom ljeta više nije u stadiju hibernacije, ipak s nastupima koncem kolovoza i početkom rujna počinje najživlji koncertni period koji poklonici live svirki očekuju s uzbuđenjem.

Tako smo već uživali u koncertima Jella Biafre i njegovog benda The Guantanamo School Of Medicine, Jon Spencer Blues Explosiona, Parquet Courtsa i Hladnog piva, ali ima toga još, čak i u naizgled mršavoj jesenskoj sezoni.

Naime, kriza i dalje drma Hrvatskom, sada pritisnutoj i valovima izbjeglica, velikih gostovanja (jer su nam pukli i neki promoteri) nema, no nije sav život stao pa, ako i nema velikih inozemnih gostovanja, klubovi imaju pristojnu ponudu, posebice ako se u obzir uzmu sve tanji džepovi poklonika glazbe. Najveće koncerte, pak, održat će domaći izvođači.

Više čitajte na jutarnji hr


 

Slika: ptičica com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close