Grad ZagrebScena

Jesen u Zagrebu u znaku glazbenih događanja

Početak jeseni označava i početak glazbenih događanja u Zagrebu…


Premda je ljetna koncertna stanka, zbog obilja festivala, sve kraća i gotovo posve eliminirana, čak i u Zagrebu čiji život tijekom ljeta više nije u stadiju hibernacije, ipak s nastupima koncem kolovoza i početkom rujna počinje najživlji koncertni period koji poklonici live svirki očekuju s uzbuđenjem.

Tako smo već uživali u koncertima Jella Biafre i njegovog benda The Guantanamo School Of Medicine, Jon Spencer Blues Explosiona, Parquet Courtsa i Hladnog piva, ali ima toga još, čak i u naizgled mršavoj jesenskoj sezoni.

Naime, kriza i dalje drma Hrvatskom, sada pritisnutoj i valovima izbjeglica, velikih gostovanja (jer su nam pukli i neki promoteri) nema, no nije sav život stao pa, ako i nema velikih inozemnih gostovanja, klubovi imaju pristojnu ponudu, posebice ako se u obzir uzmu sve tanji džepovi poklonika glazbe. Najveće koncerte, pak, održat će domaći izvođači.

Više čitajte na jutarnji hr


 

Slika: ptičica com

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close