Moda

Jednostavan trik uz koji će vaše trepavice biti duže

Koliko god su korisni, neki savjeti za dulje trepavice jednostavno su presloženi za izvesti, a oni koji jamče usphjeh, poput ugradnje umjetnih trepavica preskupi su i uzimaju poprilično vremena.


Međutim, ima nekih trikova koji funkcioniraju bez obzira što u pitanju nije nova maskara, uvijač ili odlazak do salona. Ustvari, jedino što je potrebno je malo drugačiji pristup svakodnevnoj beauty rutini.

SVE JE U NANOŠENJU

Uvijek se nanose dva sloja maskare. Međutim, prvi sloj se nanosi samo na vrhove, tako da se četkicom prolazi s gornje strane gornjih trepavica. Ostatak je više-manje onakav kako to radimo i inače. Pogledajte prema dolje te cik-cak potezima prođite kroz trepavice, ali tako da počenete što je moguće bliže korijenu. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close