Glazba

Jedinstveni glazbeni susret Ivanke Boljkovac i Darka Domijana

DUET "SUSRET"

Ivanka Boljkovac, hrvatska sopranistica, glumica i nacionalna prvakinja Opere u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, i Darko Domijan, pjevačka legenda zabavne glazbene scene, snimili su sjajan duet Susret.


Ovo dvoje glazbenih velikana ujedinilo je svoje glasove u predivnu, nostalgičnu baladu koja je zapravo oda njihovom rodnom gradu, Karlovcu. Moćni sopran Ivanke Boljkovac sjajno se stopio sa šanjonjerskim šarmom Darka Domijana te njihov susret ne može proći nazapaženo. Stihove je napisao Damir Jelić, uglazbio ih je Rajko Dujmić dok su za aranžman zaslužni Ognjen Gravora i Tomislav Radić.

Kako i priliči jednoj odi gradu, video spot sniman je u Karlovcu i prikazuje predivne prizore grada kroz sva četiri godišnja doba koji neće ostaviti ravnodušnim ni jednog Karlovčanina, ali ni ljubitelja odličnih kadrova i glazbe. Snimanje i montažu videa vrhunski je odradila ekipa iz Digital Productiona Karlovac.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close