VijestiLifestyle

Jedan od najpoznatijih brendova piva mijenja ime

Kampanjom žele “inspirirati” konzumente da slave zajedničke vrijednosti slobode i autentičnosti.


Pivo Budweiser nada se da će ponovno osvojiti američke ljubitelje piva i zato će ovo ljeto promijeniti naziv u America na šest mjeseci.

Budweiser je i dalje jedno od najpoznatijih brendova piva u Sjedinjenim Državama, ali mu je pala prodaja zbog rastuće popularnosti piva iz kućne radinosti. Najveći proizvođač piva na svijetu AB InBev sada očito vidi priliku u porastu domoljublja u izbornoj godini za poboljšanje prodaje Budweisera.

Tvrtka kopira uspješnu strategiju koju koristi kontroverzni izgledni kandidat republikanaca za predsjedničku nominaciju Donald Trump. On je rekao da mu je drago i da je polaskan kampanjom Budweisera “Amerika je u vašim rukama”.

Kampanja će također uključivati objavljivanje dijelova teksta zakletve odanosti američkoj zastavi i nacionalne himne na konzervama i bocama piva kako bi “inspirirali konzumente da slave zajedničke vrijednosti slobode i autentičnosti Amerike i Budweisera”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: poslovni.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close