VijestiLifestyle

Jedan od najpoznatijih brendova piva mijenja ime

Kampanjom žele “inspirirati” konzumente da slave zajedničke vrijednosti slobode i autentičnosti.


Pivo Budweiser nada se da će ponovno osvojiti američke ljubitelje piva i zato će ovo ljeto promijeniti naziv u America na šest mjeseci.

Budweiser je i dalje jedno od najpoznatijih brendova piva u Sjedinjenim Državama, ali mu je pala prodaja zbog rastuće popularnosti piva iz kućne radinosti. Najveći proizvođač piva na svijetu AB InBev sada očito vidi priliku u porastu domoljublja u izbornoj godini za poboljšanje prodaje Budweisera.

Tvrtka kopira uspješnu strategiju koju koristi kontroverzni izgledni kandidat republikanaca za predsjedničku nominaciju Donald Trump. On je rekao da mu je drago i da je polaskan kampanjom Budweisera “Amerika je u vašim rukama”.

Kampanja će također uključivati objavljivanje dijelova teksta zakletve odanosti američkoj zastavi i nacionalne himne na konzervama i bocama piva kako bi “inspirirali konzumente da slave zajedničke vrijednosti slobode i autentičnosti Amerike i Budweisera”.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: poslovni.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close