LifestyleTurizam

Jahanje konja i konjički klubovi sve jača karika turizma Plitvičkih dolina

Turistička zajednica općine Rakovica već nekoliko godina radi na brendiranju Plitvičkih dolina, područja sjeverno od Plitvičkih jezera koje se sve češće spominje kod rasterećenja Plitvičkih jezera zbog prenapučenosti Parka.

Ipak, kako bi do toga zaista i došlo, osim brendiranja Turistička zajednica podržava i aktivno promiče i konkretne sadržaje destinacije. S obzirom da su u Rakovici i okolici u nekoliko godina postali aktivni konjički klubovi, turisti su sve zainteresiraniji s upitima.

rakovica-htz-1

Podsjetimo, na području Rakovice djeluju čak četiri konjička kluba koji turistima omogućavaju terensko jahanje, jednodnevne i višednevne jahaće ture, školu jahanja i još mnoštvo zabavnih sadržaja kojima se obilaze razne lokacije. U turama su nezaobilazne Baraćeve špilje i Stari grad Drežnik. Obje lokacije nalaze se uz izvor vode pa se konji na turama mogu i osvježiti, a turisti uživati u prekrasnoj prirodi i uređenim stazama s profesionalnim vodičima.

Na web stranici Turističke zajednice općine Rakovica ovdje pod “Aktivni odmor” možete pronaći Terensko jahanje, gdje se nalaze četiri kluba; Konjički klub Rakovica, Ranch Terra, Ranch Jelov Klanac i Konjički centar Rastoke , te njihove mogućnosti za turiste, provjerite i posjetite Rakovicu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Turistička zajednica općine Rakovica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close