LokalnaGrad ZagrebPolitika

IZLAZNE ANKETE Četiri najveća grada bez pobjednika!

Nakon zatvaranja biračkih mjesta u 19 sati, Nova TV je objavila prve procjene rezultata izbora na temelju izlaznih anketa.


Prema prvim rezultatima izlaznih anketa koje je za Novu TV provela agencija Ipsos Puls danas neće biti poznato tko će biti gradonačelnici četiri najveća hrvatska grada – Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke jer nijedan kandidat nije osvojio više od 50% glasova.

U Zagrebu će u drugi krug ući Milan Bandić i Anka Mrak Taritaš. Milan Bandić dobio je 30,08%, Anka Mrak Taritaš 26,78%, a Sandra Švaljek 17,67% glasova.

U Splitu će u drugi krug ući Željko Kerum i Andro Krstulović Opara. Prema anketama vodi Željko Kerum s 29,91%, slijedi ga Andro Krstulović Opara s 25,35% te Marijana Puljak s 20,41%.

U Rijeci uvjerljivo vodi Vojko Obersnel s 44,99% ispred Hrvoja Burića s tek 15,19 posto glasova.

U Osijeku je najviše glasova po anketama dobio Ivan Vrkić – 38,35%, a Ivana Šojat dobiva 18,06%.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: dip

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close