Turizam

IZDVAJAMO – OPG Hećimović: “Vratili smo se iz Njemačke i već treću godinu izlažemo na Jeseni u Lici”

Obiteljsko-poljoprivredno gospodarstvo Hećimović posebno je po mnogočemu, a prije svega po priči koja ih je dovela do Jeseni u Lici.

Proizvođači su ekstra džemova. Jagode, bobice bazge, drena i šipka. Osim što su proizvođači OPG-a Hećimović, oni su i mlada obitelj koja se vratila iz Njemačke i započela s uzgojem jagoda. Sve je krenulo kao hobi koji se polako pretvarao u ozbiljan posao. Iz Perušića se stvorila mala poduzetna priča. Trenutno su uspjeli svoje proizvode izložiti u NP Plitvička jezera, a u planu je i daljnje širenje.

OPG Hećimović treću godinu zaredom izlaže i na Jeseni u Lici, a prošlog tjedna pohvalili su se i sa sajma u Dubrovniku gdje su prisustvovali na Festivalu marmelada, džemova i pekmeza.

Proizvode OPG-a Hećimović osim na Jeseni u Lici i ove godine, možete pronaći i u Pećinskom parku Grabovača u Perušiću. Kušajte ukusne ekstra ličke džemove!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close