Lifestyle

Izdajničke kvačice: Ovako ćete sakriti da ste pročitali poruke

Otkad Facebook pošiljatelju pokaže strelicu i napiše ‘Seen’ kad pogledate poruku, ne možete se više izmotavati da niste vidjeli. Uz malo truda ipak možete!

Svima nam se dogodi da pročitamo poruku na Facebooku, ali nismo raspoloženi odgovoriti ili radimo nešto drugo i rado bismo da Facebook pošiljatelju nije natpisom ‘Seen’ i strelicom pokazao da smo pročitali poruku. Poslije bismo se lakše mogli izgovarati da je nismo ni vidjeli.

Domišljati programeri smislili su rješenje i za to – postoje aplikacije koje će od pročitanih poruka napraviti nepročitane. Unseen je aplikacija za Facebook koja će vam pomoći da pošiljatelji poruka ne znaju jeste li pročitali njihovu poruku ili niste.

Unseen postoji i kao dodatak za internet preglednik Chrome pa izaberite koja vam forma više odgovara. I uživajte u tome da drugi ne znaju jeste li ili niste i kad pročitali njihove poruke!

 

Tekst: 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close