Tehnologija

Izašao Witcher 3: Wild Hunt

19. svibnja je izašla nova dugo očekivana igra i najambiciozniji projekt poljskog tima programera CD PROJECT RED-a pod nazivom Witcher 3: Wild Hunt. Ovo je završni dio trilogije o profesionalnom lovcu na čudovišta i mutantu Geraldu od Rivie u zamišljenom svijetu koji je nastao u umu i peru poljskoga pisca fantazije Andrzeja Sapkowskoga u nizu kratkih priča pod imenom Witcher (Poljski: Wiedźmin; hrvatski: Vještac, Čarobnjak) izdanih 90-ih godina 20. stoljeća.

Mnogo se prašine dizalo tijekom najava trećega dijela i razvoja same igre. U kratkom opisu igra se usredotočuje na priču koja tjera igru naprijed u potpuno otvorenom svijetu, te je zamišljena za konzole i računala novije generacije. Postavljena u grafički zadivljujući svijet, puna odluka koje mijenjaju ishod igre i samoga načina igranja igrači mogu uživati nešto čega je oskudica zadnjih godina u svijetu igara: poštenje programera. Činjenica stoji da je CD PROJECT RED napravio moguće najbolji RPG u svijetu igara do sada, a to motiv im je, po njihovim riječima: užitak igrača. Tako će oni koji kupe igru moći uživati čak do 150 sati igre i čak 36 mogućih završetaka, ovisno o odlukama unutar igre. Mora se spomenuti i slijedeće: DLC-eva (dowloadable content), koji su najčešće u svijetu igara bolji i uglađeniji od same igre, i koji se masno plaćaju kako bi se dobio novi oklop ili neka druga mapa, biti će čak 16. No, ne plaćaju se dodatno, u potpunosti su besplatni i svaki igrač dobiva isti sadržaj za istu cijenu. Nema više elitizma glede predkupnje ili prednaručivanja.

Glede same igre: nije za djecu. Ovo je ozbiljan, mračan RPG za odrasle. Ima krvi, eksplicitnih scena, razvratnih ponašanja i svega onoga što dolazi pod nazivnik Rated Mature U svakom slučaju, ovo je igrački must have, no treba i spomenuti računalne zahtjeve koje nosi ovaj poveći zalogaj.

Minimalni zahtjev sistema:
CPU: Intel Core i5-2500K 3.3GHz or AMD Phenom II X4 940
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660
RAM: 6GB
OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
HDD Space: 40 GB
DirectX 11

Preporučeni zahtjev sistema:
CPU: Intel Core i7 3770 3.4 GHz or AMD AMD FX-8350 4.0 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 770
RAM: 8GB
OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
HDD Space: 40 GB
DirectX 11

Tko god počne i završi ovu igru, neka računa na to da nijedna više neće biti dovoljno dobra.


 

Foto: www.twinfinite.net

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close