NacionalnaPolitikaIzdvojeno

Iz NP Plitvička jezera netko prijeti saborskom zastupniku HDZ-a Culeju

S TELEFONA PARKA

Saborski zastupnik HDZ-a nakon svog istupa i intervjua s temom Nacionalnog parka Krka, dobio je poziv iz Nacionalnog parka Plitvička jezera


Portal nacionalno.hr objavio je priču o Stevi Culeju koji je nakon svog govora u Saboru, dobio. Riječ je o govoru u kojem se osvrnuo na 6000 novih partizanskih mirovina.

Naime, kako je za portal nacionalno.hr kazao Stevo Culej, on je nakon govora u Saboru primio poziv sa njemu nepoznatog broja.

“Dobio sam poziv na koji sam se normalno i javio. Muški glas koji se javio, prijetećim tonom upitao me “Što tebi nije jasno u NP Krka”. Odgovorio sam, zatečen takvim pitanjem da me zanima temperatura vode. Zamolio sam da mi se osoba predstavi, no naprasno je prekinut razgovor” – kaže Culej.

Nazvao sam broj s kojeg mi je poziv upućen i javila mi se ženska osoba. Predstavio sam se, i upitao da li mi može reći koja me je muška osoba s tog broja zvala ?! Zavadao je muk. Zamolio sam osobu da mi se predstavi, no umijesto uljudnog ponašanja i odgovora osoba je poklopila slušalicu – nastavlja Culej. Tvrdi i da je poziv izgledao prijeteći.

Poziv sa službenog broja NP Plitvička jezera

Poziv je došao iz Nacionalnog parka Plitvička jezera, sa glavnog broja koji je vidljiv u sljedećem prikazu.

 

Stevo Culej je kazao da mu i nije bilo ugodno. Poziv tajnovitog muškarca izgledao je prijeteći.

Naučio sam ja i na podlije igre i teže prijetnje, no neću dozvoliti tamo nekoj nekulturnoj bagri da remeti moj mir i rad. Nismo ovu državu stvarali da bi nas neki anonimusi pokušavali zastrašiti. Da je taj, ako ga mogu uopće nazvati muškarac imao …., da ne kažem što, predstavio bi se i rekao mi što ima, no, to je samo jedan u nizu kukavica, izdajica, i političkih potrona, može se predpostaviti koga i čije političke klike, kazao je Culej.

U NP Plitvička jezera brojno uhljebljivanje?

Javnost je itekako upoznata sa bahatim dijelima ministra Ćorića i sa njegovom samovoljom u odučivanju i kadroviranju. Kako tvrdi naš izvor, samo u NP Plitvička jezera u tajnosti se prepričavaju brojne priče, o koje kakvim uhljebjivanjima, brojnim nepravilnostima ali i “prijateljskim” vezama koje prelaze granice normalnog odnosa na relaciji muško – žensko. A ima i još puno toga, jer kako kažu, u pitanju su navodno i ne tako mali novci za koje se postavlja upitnost kako su se trošili ali i na koji se način troše ?! – zaključuje portal Nacionalno.hr. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close