ShowbizGrad Zagreb

Iva Šulentić u Podcastu Inkubator: “Podrijetlom sam Ličanka iz Svetog Roka”

POPULARNA GLUMICA I TV VODITELJICA

U video emisiji Podcast Inkubator gostovala je popularna domaća glumica i TV voditeljica Iva Šulentić.


U razgovoru s voditeljem Markom Petrakom Iva je otkrila mnoge zanimljive i nepoznate detalje iz svog poslovnog i privatnog života, a spomenula je i svoje ličke korijene. Marka je oduševila činjenica da Ivin otac potječe iz Svetog Roka u općini Lovinac, jer je Marko podrijetlom također Ličanin iz Lovinca.

Marko je potom Ivi pokazao svoju tetovažu Like i Zira, brda koje smatra najljepšom stijenom u Hrvatskoj. Otkrio je da je tetovažu dao napraviti kad je počeo raditi, kao podsjetnik na sve ono što ga u životu čini sretnik.

“Tetovaža mi je bila upozorenje da svaki dan kad se pogledam u ogledalu, znam što me čini sretnim. A to je samo to da dođem tamo i pecam i ništa drugo ne radim…da sam u prirodi s ljudima koji su mi ok i da moram ostati skroman cijeli život”, rekao je Marko.

Ivin i Markov razgovor o Lici možete pogledati u videu na 1:17:40.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close