VijestiZdravlje

Istine o seksu koje morate naučiti

Postoji puno mitova o seksu o kojima se ne usudimo razmišljati dok smo mlađi, ali do 35. rođendana svi bismo trebali znati ove istine o seksualnom životu. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


1. On ne mari za to jeste li svježe obrijani. Doista mu nije bitno imate li potpuno glatke noge ili vam se potkrala koja dlaka viška.

2. Širina je važnija od dužine. Veličina penisa boljka je mnogih muškaraca. Međutim, istraživanja su pokazala kako je ženama od veličine važniji izgled penisa i širina nego li dužina.

3. Žene to rade i vole. Samozadovoljavanje opušta, ublažava menstrualne bolove, izvor je užitka i pomaže upoznavanju vlastitog tijela. Ne sramite se samozadovoljavanja.

4. I on se voli maziti. Tijekom seksa i muškarci i žene otpuštaju hormon oksitocin koji se naziva i “hormon zagrljaja”. Oksitocin potiče želju za intimnošću, ali i i utječe na razvoj povjerenja kako kod muškaraca tako i kod žena.

5. Vrijedi eksperimentirati. Različitost će začiniti seksualni život i rasplamsati strasti. Bez obzira istražujete li nova mjesta ili poze sve što oboje odobravate vrijedi probati.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close