VijestiZdravlje

Istine o oralnom seksu koje muškarci moraju znati

Oralni seks je poput sočne trešnje na vrhu bogate torte. Kada ga pružaju, i muškarci i žene trude se da u tome budu što bolji pa ponekad i prešute neke nezgodne stvari.


1. Felacija iziskuje trud pa pokažite malo zahvalnosti. Ako je i prije oralnog seksa bilo neke akcije njegova “alatka” bit će u pogonu i prije nego oralno zadovoljstvo krene, ali ako žena mora cijeli posao odraditi od početka, to zahtijeva više truda.

2. Kada nam nježno pogurnete glavu prema dolje, to uopće nije suptilno. Shvaćamo što želite od nas i doći ćemo do tamo. Ali zbog tog gurkanja nam se čini kao da smo obvezne to napraviti – a to može biti dovoljno da se ohladimo.

3. Klečanje na koljenima dok vi stojite iziskuje određene vještine. Ovaj seksi, “pokoran” položaj nije nešto što možemo izvesti svaki put, ali mislimo da će se svatko složiti da jako uzbuđuje. Muškarci jako uživaju, ali ženama bi dobro došli štitnici za koljena.

4. Isto vrijedi i za “duboko grlo”. Ovo je iznimka, ne pravilo. Žene to rade kada se osjećaju posebno darežljive. Imati nešto duboko u grlu može izazvati vrlo neugodan osjećaj, stoga, muškarci, cijenite ovaj povremeni poklon poput rijetkog, finog vina.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: caringyourhealth.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close