Grad ZagrebTurizam

International Charter Expo u Zagrebu

Sajmovi su namijenjeni isključivo poslovnoj publici s ciljem uspostavljanja novih, odnosno unapređenja postojećih poslovnih odnosa. Četvrto izdanje specijaliziranog nautičkog sajma International Charter Expo u Areni Zagreb mjesto je susreta svih relevantnih poslovnjaka u pustolovnom turizmu s domaćim i stranim putničkim agencijama.


Ovo je ujedno i  prva godina sajma International Adventure Expo. Sajam je po ideji novi model koji do sada nije primjenjivan u ovoj industriji, a bazira se na jednoj drugačijoj ideji sajmištenja. Vrhunska je to prilika sretanja novih, starih i potencijalnih partnera. ICE je najveći sajam tog tipa u svijetu, Adventure će to tek postati – rekao je organizator Tino Prosenik.

Sajmovi su namijenjeni isključivo poslovnoj publici s ciljem uspostavljanja novih, odnosno unapređenja postojećih poslovnih odnosa. Pustolovni i ronilački turizam bilježi snažan rast posljednjih godina, a Hrvatska je uvijek poželjna destinacija u charter industriji.

Sajmovi pozicioniraju Zagreb na turističkoj mapi Europe. Poznato je da smo proglašeni najboljim adventom u Europi, imamo 13 posto više noćenja nego prošle godine znači glavna smo turistička destinacija Hrvatske za 2015. godinu. Ovo je još jedan dokaz da Grad Zagreb može biti najbolji domaćin – istaknuo je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Očekuje se da će sajam posjetiti 200-tinjak specijaliziranih agencija iz više od 30 zemalja svijeta, a sam sajam mjesto je na kojem izlaže više od 105 izlagača.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zagrebancija.com | Foto: forbes

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close