VijestiScena

Indira predstavlja “Valkiru” i duet s Alenom Islamovićem

Indira Levak , koja od izlaska iz grupe Colonia nastupa pod imenom Indira Forza u jednom danu proslavila je tri važna događaja. Pjevačica je priredila nezaboravnu feštu i proslavila rođendan, izlazak prvog samostalnog albuma “ Valkira” i premijeru spota i pjesme “ Moje vrijeme” koja je duet s legendarnim Alenom Islamovićem.


Slavila je u društvu svojih prijatelja, kolega, porodice i autora koji su stvarali njen prvi samostalni album.
Priredila je Indira pravu feštu uz obilje pjesme, dobre hrane , pića i nezaobilazne tamburaše, baš kako i priliči ovoj rođenoj Slavonki. Svi koji su bili na slavlju još jednom su svjedočili zaraznoj pozitivnoj energiji i životnom veselju kojim zrači već dvadeset i dvije godine na sceni. Vrlo emotivna bila je slaveći uspjeh u društvu najdražih ljudi iz njenog privatnog i muzičkog života , a da je najsigurnija u zagrljaju supruga Miroslava pokazala nam je i sinoć kada je ne skrivajući suze radosnice zahvalila mu za nesebičnu ljubav i podršku.

Jako sam sretna danas, ispunio se moj san, u rukama imam Valkiru. Ona je zapravo ispunjenje mojih glazbenih želja i baš sam odlučila ugoditi sebi i svojoj publici. Proteklih dvanaest mjeseci je bilo kao vožnja rolerkosterom, fenomenalno putovanje puno uzbuđenja, iznenađenja, jakih emocija, iščekivanja. Naučila sam mnogo o sebi, pomicala svoje granice, otvorila taj kreativni, stvaralački kanal koji sam toliko dugo zatomljavala. Sada je to erupcija kreativnosti jer u ladici već imam pedesetak tekstova koji čekaju svoj trenutak. Mislim da je ova večer bila idealna i za predstavljanje dueta s Alenom Islamovićem. Sam naziv pjesme sve vam govori jer ovo je „Moje vrijeme“ – ispričala je Indira.

Već na prvo slušanje pjesme „Moje vrijeme“ osvojio me tekst koji Indira potpisuje kao autor, refren se odmah pamti. Nisam dugo čekao da joj uzvratim poziv i kažem- snimamo! A i slab sam na Indire! – izjavio je Alen Islamović na promociji spota i Indirinog prvog samostalnog albuma.

“Valkira” je prvi samostalni album na kojem se nalazi trinaest pjesama, od toga dvanaest koje autorski potpisuje kao tekstopisac. Na albumu je surađivala s renomiranim autorima , a to su Branimir Mihaljević, Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla , a priliku je dala i mladom autoru Domagoju Perišiću koji potpisuje muziku za pjesmu “ Ajde mala bježi”.

https://youtu.be/gtQUkTlJEM0

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Stjepan Dolenec

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close