Ličko-senjska županijaKultura

Idući tjedan glumačka radionica u Pučkom, predavači su Mario Kovač i Tonka Mršić

PRIJAVE DO 3. STUDENOG

Pučko otvoreno učilište „Dr. Ante Starčević“ Gospić organizira glumačku radionicu, koja se temelji na upoznavanju s osnovnim tehnikama glume (Stanislavski, Čehov, Boal) te na osnovama scenskog govora i pokreta.


Radionica traje dva dana po minimalno 4 sata dnevno u poslijepodnevnim satima u dogovoru sa polaznicima. Namijenjena je djeci u rasponu od trinaeste do osamnaeste godine. Završni produkt će biti prezentiranje javnog sata s glumačkim etidama za zainteresiranu publiku.

Cilj ove radionice je upoznavanje djece iz spomenutih generacija s određenim tehnikama koje im mogu pomoći u razvijanju imaginacije i kreativnosti, a korisne su, kako u glumi, tako i u ostalim segmentima života. Polaznici će tijekom radionice steći osnovno znanje o osnovama glumačkih vježbi i samog javnog nastupa kroz prolaženje osnova tehnika scenskog pokreta i scenskog govora. Prilikom javnog sata moći će iskusiti jedan segment javnog nastupa i naučene vještine odmah isprobati u praksi.

Predavači na radionici su Mario Kovač i Tonka Mršić. Broj polaznika je ograničen, a prijave se primaju do 3. studenoga na broj mobitela 091/5177 – 479 .

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close