Ličko-senjska županijaZdravlje

HZZO financira hitnu medicinu na državnim cestama i autocestama

OD LIPNJA DO RUJNA

S ciljem povećanja sigurnosti u prometu tijekom turističke sezone, HZZO je i ove godine za provođenje hitne medicine na državnim cestama ozlijeđenih i oboljelih osoba na području Republike Hrvatske


Sredstva od oko 6,8 milijuna kuna su namijenjena županijskim zavodima za hitnu medicinu koji će od lipnja do rujna organizirati dodatne timove hitne medicine.

.Dežurstva će biti organizirana na 17 punktova na utvrđenim dionicama autocesta i na državnim cestama, na lokacijama: Brinje, Dugopolje Skradin, Split, Makarska, Baška voda, Podaca, Crikvenica, Pazin, Plitvička jezera, Tisno, Karlobag, Senj, Nin, Zadar, Novalja i Čilipi.

Dežurstvo dodatnih timova hitne medicinske pomoći prema bit će organizirano za ukupno 89 dana, za razdoblje od 19. lipnja do 15. rujna 2020. godine od 00 do 24 sata.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close