TurizamIzdvojeno

HTZ traži kandidate za turističku nagradu “Anton Štifanić” i nagradu za životno djelo

PRIJAVE DO 17. STUDENOG

Hrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za dodjelu Hrvatske turističke nagrade u 2020. godini, koja će se dodijeliti u dvije kategorije – kao Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ te Nagrada za životno djelo.


Nagrada se dodjeljuje za 2019. godinu, kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 17. studenog 2020. do 12:00 sati.

Nagradu mogu dobiti pojedinci, tvrtke i/ili ustanove i/ili udruge (Godišnja nagrada Anton Štifanić) te pojedinac za životno djelo (Nagrada za životno djelo), a odabir nagrađenih u 2020. godini u okviru kategorije Hrvatska turistička nagrada, iznimno se provodi u izmijenjenim vremenskim okvirima u odnosu na propisane propozicije i procedure uslijed okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa. Poticaj za dodjelu Nagrade Povjerenstvu mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske.

Javni poziv dostupan je na službenoj stranici Hrvatske turističke zajednice, a prijavnica je dostupna putem iduće poveznice.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close