Lifestyle

HT OBAVIJESTIO: 097,098 i 099 mreže prekinute ili rade s poteškoćama

Ako već od jutros pokušavate nazvati nekoga, a koristite mobilnu mrežu koja počinje s pozivnim brojevima 097, 098 ili 099, iz Hrvatskog telekoma mole za strpljenje.

Kako je Hrvatski telekom u 9 sati objavio na svojim Facebook stranicama, došlo je do problema s “odlaznim pozivima i SMS porukama” i to na području cijele Hrvatske “ovisno o korisniku”. Naime, “smetnja je potpuna ili djelomična u pogledu nedostupnosti usluga”, javlja HT.

Zasada nije poznato kad će kvar biti otklonjen, ali iz HT-a javljaju da vjeruju da će “usluge biti ponovno dostupne u što kraćem roku”.

Dakle, ako ne možete nekoga dobiti ili vam ne prolaze SMS poruke ili vam pak ne radi mobilni internet, ne bacajte telefon u zid nego pričekajte.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close