Lifestyle

HT OBAVIJESTIO: 097,098 i 099 mreže prekinute ili rade s poteškoćama

Ako već od jutros pokušavate nazvati nekoga, a koristite mobilnu mrežu koja počinje s pozivnim brojevima 097, 098 ili 099, iz Hrvatskog telekoma mole za strpljenje.

Kako je Hrvatski telekom u 9 sati objavio na svojim Facebook stranicama, došlo je do problema s “odlaznim pozivima i SMS porukama” i to na području cijele Hrvatske “ovisno o korisniku”. Naime, “smetnja je potpuna ili djelomična u pogledu nedostupnosti usluga”, javlja HT.

Zasada nije poznato kad će kvar biti otklonjen, ali iz HT-a javljaju da vjeruju da će “usluge biti ponovno dostupne u što kraćem roku”.

Dakle, ako ne možete nekoga dobiti ili vam ne prolaze SMS poruke ili vam pak ne radi mobilni internet, ne bacajte telefon u zid nego pričekajte.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close