Scena

Hrvatsku će na Euroviziji predstavljati Nina Kraljić

Nakon dugog iščekivanja i nagađanja napokon je potvrđeno da će Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije predstavljati Nina Kraljić.


Pobjednica prve sezone popularnog HRT-ova showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske predstavljat će nas na 61. Eurosongu u Stockholmu u svibnju ove godine, potvrdio je HRT.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što će nas nakon dvije godine izbivanja s Eurosonga u Stockholmu predstavljati Nina Kraljić – prošlogodišnja pobjednica The Voicea. Pjesma će biti vrlo zanimljiva, prikladna za Ninin glas i uvjeren sam da će nas predstaviti u najboljem svjetlu, kako samo ona zna” – izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije Željko Mesar i otkrio da su se odlučili za Ninu jer su prošle godine gledatelji The Voicea upravo njoj dali gotovo milijun glasova.

Više čitajte na gloria.hr


 

Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close