SportIzdvojenoPromo

Hrvatski navijački spektakl priprema se u centru New Yorka, gleda se utakmica s Kanadom

New York, 28.10.2022. – Najveće organizirano gledanje utakmice u SAD-u u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. biti će u Harboru na Manhattanu


Broje se posljednji dani do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i kockasta navijačka groznica ovaj puta trese i Sjedinjene Američke Države. Naime, hrvatska reprezentacija veliku će podršku imati i iz “Velike jabuke” jer se u New Yorku priprema najveće okupljanje hrvatskih navijača i to u samom centru. Utakmicu Hrvatska-Kanada na velikim ekranima pratit će više stotina navijača u prostoru atraktivnog kluba “Harbor Rooftop” s početkom u 11 sati po američkom vremenu.

Za ovu posebnu prigodu organizirana je i domaća gastronomska ponuda, pa će posjetitelji tako osim tradicionalne ponude koja prati nogometne utakmice, poput piva i brze hrane, moći kušati i domaći bakalar na bijelo te probrana ukusna hrvatska vina. Interes navijača za ovo događanje je već velik, te se očekuje da će hrvatske kockice popuniti ovaj dio grada i time dati jaku podršku Vatrenima.  

Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate i navijače naših Vatrenih na dosad najavljeno najveće okupljane navijača hrvatske reprezentacije u New Yorku. Izabrali smo spektakularno mjesto na Manhattanu koje ima odličnu lokaciju te uvjete za najjače navijanje.“ – poručuju organizatori.

Najavljeno je i posebno javljanje Zlatka Dalića i Luke Modrića za navijače Vatrenih u New Yorku, o čemu će organizatori naknadno obavijestiti publiku putem društvenih mreža.

U igračkim pauzama atmosferu će podizati DJ Zvone, a vrata za posjetitelje se otvaraju već u 09:30 am. Budite brzi i kupite svoju ulaznicu https://www.harbornewyorkcity.com.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Prilika Grupa

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close