VijestiSport

Hrvatska na otvaranju stradala od Katara

Hrvatski rukometaši izgubili su od Katara na otvaranju Olimpijskog rukometnog turnira. Igrači Željka Babića teško su stradali od svjetskog doprvaka


Loše, jako loše! Tako su hrvatski rukometaši danas izgledali protiv katarskih plaćenika. Europska bronca teško je stradala na otvaranju Olimpijskih igara protiv svjetskih doprvaka. Semafor je na isteku 60 minuta pokazao šokantnih 23-30.

Od prvog hrvatskog napada sve je pošlo po zlu. Ivan Slišković već je u prvoj minuti dao loptu u ruke Capoteu koji u kontri zabija za vodstvo koje Katar do kraja utakmice više nije ispuštao. Niti sekudne nismo vodili protiv Katara, a to dovoljno govori kakva je Hrvatska danas bila u Areni do Futuro.

Obrana nedovoljno agresivna, napad bez ideje, golmani nisu imali svoj dan, a što tek reći o sedmercima koji su očito najveći problem ove reprezentacije. Promašili smo ih četiri samo u prvom poluvremenu, a ozbiljna reprezentacija poput naše to si nikako ne smije dopustiti.

Kada tome dodamo da je Danijel Šarić branio tek prvo poluvrijeme i pritom skupio osam obrana te da ga je u drugom dijelu zamijenio Stojanović sa šest obrana, onda je jasno da ‘kauboji’ danas nisu imali nikakve šanse. Za usporedbu, naši golmani skupili su tek devet obrana u 60 minuta.

Pročitajte više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: slobodnadalmacija

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close