Tech

HoloLens: Ovako ćemo u budućnosti gledati sportska natjecanja

Ako se pita ekipu softverskog diva iz Redmonda, oni bi rado poboljšali iskustvo gledanja sportskih natjecanja. Kako bi to demonstrirali, uzeli su Super Bowl za primjer i uz HoloLens prikazali nešto potpuno otkačeno – i što je najbitnije – izvedivo današnjom tehnologijom.


Službenici i igrači američkog NFL-a su se nedavno udružili s Microsoftom i održali panel na temu budućnosti američkog nogometa. Njime su istraživali načine na koji bi gledatelji i ljubitelji tog sporta u budućnosti mogli uživati u interaktivnom AR iskustvu.

HoloLens se tek treba pojaviti u rukama prvih developera, a potrošačka verzija bi mogla stići tek naknadno. Jedna od stavki koja možda blokira potencijal uređaja jest ograničenje tehnologije, zbog čega je vidno polje s ‘hologramima’ dosta maleno, a sami video koji prikazuje ‘budućnost gledanja NFL-a’ to donekle i demonstrira:

 

https://youtu.be/oKqzeoMCU0c


Tekst: tportal

Foto: You Tube screenshot

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close