KulturaIzdvojeno

HKUD “Široka Kula” predstavlja Liku na 56. Vinkovačkim jesenima

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” ovaj vikend, 18. i 19. rujna, predstavljat će po drugi put Ličko-senjsku županiju na državnoj smotri izvornog folklora na 56. Vinkovačkim jesenima.


Široka Kula već je nastupala na toj prestižnoj smotri 2019. godine, a stručna komisija smotre folklora u Otočcu odlučila je da i ove godine predstavi Liku i tradicijske vrijednosti svoga kraja.

Nastup HKUD-a “Široka Kula” biti će u subotu 18. rujna na glavnoj pozornici Vinkovačkih jeseni u 20 sati, a snimati će ga Hrvatska radio televizija. Društvo će ove godine u svom programu izvesti kratki scenski prikaz ličkog prela.

U nedjelju 19. rujna od 10 sati ujutro moći ćete pratiti svečani mimohod folklornih skupina ulicama Vinkovaca u izravnom prijenosu HRT-a.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close