VijestiGrad ZagrebScena

HKUD Široka Kula će predstaviti Liku posjetiteljima zagrebačkog Adventa

Grad Zagreb u adventsko vrijeme već tradicionalno nudi bogat kulturni program koji će zadovoljiti i najzahtjevnije posjetitelje.


U sklopu najboljeg božićnog sajma u Europi ove će se godine na Trgu bana Jelačića na glavnoj pozornici u sklopu novog programskog koncepta – World etno advent – predstaviti mnogi izvođači – renomirana kulturno umjetnička društva, brojni amaterski i dječji zborovi.

Među svim izvođačima pronaći će se i Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo „Široka Kula“ iz Široke Kule koje će nastupiti u subotu 7.prosinca 2019. godine u 18.30 sati na Trgu Bana Jelačića.

Ovo je druga godina za redom predstavljanja Društva iz Široke Kule na prestižnom Adventu u Zagrebu što uvelike doprinosi promociji Like i samog društva. Predstavit će se izvornim pjesmama i kolima Like te dočarati Liku svim posjetiteljima zagrebačkog Adventa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HKUD Široka Kula | Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close