Lifestyle

Heroji Preživljavanja – treba nam tvoja pomoć!

Grupa djece iz Pule Bosonogi, eksperta preživljavanja, odlučila je pokrenuti akciju za Božić.


Akcija se zove Heroji Preživljavanja, a ovo je njihova video poruka  vršnjacima koja  govori o pravim herojima preživljavanja – siromašnim penzionerima. Nastala je s namjerom da se istima pomogne putem ove jedinstvene akcije.

“U Hrvatskoj čak trećina penzića preživljava u sjeni. To su poniženi siromašni heroji pogaženog dostojanstva. To su ljudi koji ne pitaju za lovu ali im je jako teško. To su oni starci koji nemaju nigdje nikoga, ne mogu raditi, imaju brdo godina i nikakvu penziju. Ideja je ta da im mi djeca i mladi damo pare na ruke, zagrlimo ih i zaželimo sretne blagdane. Ako počnu pričati saslušamo njihovu životnu priču, pitamo ime i adresu kako bi mogli ponovo pomoći. Kako do love? Pa umjesto da pitaš tvoje starce za poklon pitaj ih za lovu, pola tebi, a pola za ovu spiku. Budi frajer te pronađi i pomogni svog nonića i nonicu, pomogni našim herojima preživljavanja!”, poručuju Bosonogi.

Video pogledajte OVDJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close