Lifestyle

HBOR Like i HGK Otočac predstavljaju kreditne programe i EU fondove

HGK – Županijska komora Otočac i HBOR-ov Područni ured za Liku, dana 24.02.2015. g. organiziraju radionicu na kojoj će biti predstavljeni kreditni programi HBOR-a namijenjeni privatnom i javnom sektoru:

  1. Program kreditiranja Europskih strukturnih i investicijskih fondova privatnog sektora.
  1. Program kreditiranja Europskih strukturnih i investicijskih fondova javnog sektora.
  1. Kreditiranje EU projekata ruralnog razvoja, ribarstva i vinske omotnice:

Program kreditiranja projekata koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima Zajedničke poljoprivredne i ribarstvene politike, odnosno sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, Europskog garancijskog poljoprivrednog fonda te Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Radionica će se održati u prostorijama Županijske komore Otočac, Kralja Zvonimira 16 (I. kat) s početkom u 11 sati.

Radionicu će voditi Draženka Draženović Kostelac, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Liku. Budući je broj mjesta ograničen, za potvrdu sudjelovanja i sve dodatne informacije možete kontaktirati HGK -ŽK Otočac ili HBOR Područni ured za Liku.

Tekst: HGK – ŽK Otočac/HBOR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close