AutomotoIzdvojeno

HAK upozorava: Ne krećite na put bez zimske opreme!

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a u Lici mjestimice pada snijeg pa iz Hrvatskog autokluba (HAK) u četvrtak vozače pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila te na put ne kreću bez propisane zimske opreme.


Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) na dionici između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb dionica između čvorova Čavle i Orehovica (oba smjera) bit će zatvorena od 18. do 20.ožujka od 22 do 5 sati u jednom noćnom terminu u smjeru Rijeke. Obilazak je A1 Zagreb-Bosiljevo II, A6 Bosiljevo II-Orehovica i A7 Orehovica-Rupa.

U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close