LifestyleScena

HAJDUK objavio brendirane keramičke pločice

Nakon piva, sokova, jogurta, kupaćih gaćica i japanki Hajdukov marketing pronašao je strateškog partnera i u vodećem hrvatskom proizvođaču keramičkih pločica. Tvrtka Keramika Modus iz Orahovice na tržište je pustila dekorativne pločice s grbom Hajduka.

Sponzorski ugovor Hajduka i Modusa potpisan je na dvije godine, preporučena cijena dekorativne pločice dimenzija 20×20 centimetara je 35 kuna, od čega 15 kuna pripada Hajduku.

– Trenutno smo izradili pet različitih dekorativnih pločica, no mogućnosti su neograničene. Uskoro ćemo izbaciti i nove serije proizvoda, a po potrebi možemo izraditi i mozaike dimenzija od nekoliko kvadratnih metara, prema bilo kakvoj fotografiji – kazao je predsjednik uprave Modusa Željko Radek.

Iako su mnogi protiv ovakvog načina eksploatacije klupskih simbola, u Hajduku drže kako je to u ovako teškoj situaciji, kad nema transfera i velikih sponzora, jedini izlaz.

– Na koncu godine objavit ćemo sve rezultate u projektu brendiranja i suradnje, no rezultati prvih osam mjeseci su daleko bolji od očekivanja. Najbolje rezultate postižu pivo i sok, no to je bilo i očekivano, jer imaju najveći tržišni potencijal – kazao je direktor Hajdukovog marketinga Aljoša Bašić, koji je do kraja godine najavio još jednu sličnu prezentaciju.

 

Tekst: 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close