Scena

Guns `n` Roses imaju novu klavijaturisticu

Kada su 1. travnja Axl Rose, Slash i Duff McKagan prvi put stali skupa na pozornicu nakon 23 godine, otkrili su i novu postavu Guns N’ Roses među kojima je najviše pažnje privukla nova klavijaturistica Melissa Reese. Tko je mlada dama?


Od ranog djetinjstva Reese je zaokupljena učenjem klavira i pjevanja, kako u jazz žanru, tako i u klasici. Piše pjesme i sklada od svoje 14. godine, a njezini su se uratci mogli čuti uglavnom u televizijskim emisijama i serijama poput “Inside the NFL”, “Gossip Girl” i “Keeping Up With the Kardashians”, te u raznim reklamama.

Kako je došla do Gunsa i zamijenila Chrisa Pitmana? Pa najvjerojatnije preko njihovog bivšeg bubnjara Bryana ‘Braina’ Mantie koji je palice držao od 2002. do 2006. Brian and Melissa bio je njihov zajednički projekt u sklopu kojeg su skladali glazbu za video-igrice (Fantasia: Music Evolved i Infamous 2), razne reklame (NASCAR, Audi…), a potpisali su i glazbu za horrorac “Detention”.

Među izvođačima s kojima je surađivala možemo istaknuti Bootsya Collinsa, Chucka D-a, Vanessu Carlton i Taylor Swift.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: muzika.hr | Foto: http://www.melissareesemusic.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close