Grad ZagrebScena

Grupa Boa predstavlja spot za pjesmu “Stup od soli”

Grupa Boa objavila je prvi spot s koncerta održanog u zagrebačkoj Tvornici kulture, 25. ožujka ove godine.  Bio je to njihov slavljenički koncert povodom 35 godina rada i  izdavanja prva dva legendarna albuma, objavljena još 1982. godine.


Koncert je snimljen audio i video s 14 kamera postavljenih po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K rezoluciji. Cijeli koncert bit će objavljen sredinom listopada, a posebnost ovog izdanja je ta što će koncert biti objavljen i na Blue rayu te će kao takav postati prvi domaći koncert ikad objavljen u tom formatu.

Jedan od vrhunaca koncerta je bila svakako izvedba na drugi bis poznatog hita grupe ‘Stup od soli’ pa je stoga ta pjesma i prvi službeni spot koji  predstavljaju, donosi 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close