VijestiLifestyleScena

Grdović objavio novi album

Dvije godine nakon objavljivanja albuma “Za tebe živim ja” koji je prodan u srebrnoj nakladi,Mladen Grdović objavio je novi studijski album “Samo more to zna”. Novi album prvo je najavila pjesma “Tu se nosi bila boja” koju je izveo na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, a zatim i odličan duet s Matom Bulićem “Dvi sestre” koji je vrlo brzo postao hit što je ovoj dvojici nenadmašnih izvođača bilo posebno drago jer ono što su oni prepoznali u pjesmi autora Rudija Dvorskog svidjelo se i njihovoj mnogobrojnoj publici. Nakon ovog uslijedili su hitovi “Crveni Ferarri” sa CMC festivala i aktualni “Samo more to zna” s kojim je Mladen Grdović nastupio na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Uz dugogodišnjeg suradnika Stipicu Kalogjeru, Mladen je snimio album s zabavnim pjesmama mediteranskog štiha u kojima je i dalje naglašena njegova ljubav prema rodnom kraju i voljenima (Mila mati, Moj ćaća, Moja Mare, Da si moja tila bit). Iako je i sam autor mnogih svojih pjesama, rad Stipice Kalogjere, Nenada Ninčevića, Rudija Dvorskog te ostalih svojih suradnika itekako cijeni, a o tome koliko je važna sinergija teksta i glazbe jednom je prigodom rekao:

“Muzika je kuća, a tekstovi su pitura. Ne može jedno bez drugog biti dobro.”

Na novom albumu se nalazi još jedan duet “Dilila su zemlju braća” koju je Mladen otpjevao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom, Vinkom Cocom. Sudbina je htjela da je to ujedno i posljednja Cocina pjesma koju nažalost nikad nije imao prilike otpjevati uživo.

“Njegov glas je Božiji dar. Coce je bio predivna osoba i uvijek mi je bio gost na važnim koncertima. S njim je bio gušt biti na pozornici i izvan nje. Uvijek je bio nasmijan i spreman za zafrkanciju”, rekao je Grdović o pokojnom prijatelju.

 

Tekst: CR

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close