LokalnaPolitikaIzdvojeno

Gradonačelnik Starčević: “Od srca vam želim blagoslovljen i sretan Božić!”

ČESTITKA GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević uputio je čestitku sugrađankama i sugrađanima povodom blagdana koji su pred nama.

Poštovane sugrađanke i sugrađani

u iščekivanju smo Božića, rođenja Isusa Krista čovjekova spasitelja, ali i okončanja godine koja je po jednome ipak bila drugačija od dosadašnjih. Pandemija koronavirusa koja je okovala cijeli svijet donijela je svakome od nas ponaosob brojne izazove u privatnom i profesionalnom životu. Život je proteklih mjeseci između ostalog testirao našu solidarnost, spremnost na odricanje i na neki način, našu poniznost.

No ono što je puno važnije je to, da su nas ovi izazovi učinili jačima i spremnijima da kada sve ovo bude iza nas, sa puno više zajedništva tolerancije i dostojanstva nastavimo izgrađivati naš grad i bolje sutra.

U godini pred nama očekuje nas završetak projekata koje smo započeli, ali i otvaranje nekih novih, a sve sa ciljem da Grad Gospić učinimo mjestom poželjnog i ugodnog življenja.

Pozivam Vas kao i do sada, da budete aktivni sudionici u razvoju i životu našeg Grada. Svaki vaš prijedlog, sugestija, primjedba pa i kritika biti će dobrodošli.

Dragi sugrađani, u ovim izazovnim vremenima kada nam je Božji blagoslov potrebniji nego ikad, od srca Vam želim blagoslovljen i sretan Božić, a Nova 2021. godina neka vam svima donese zdravlje, duhovnu obnovu, životnu radost i bolje sutra.

Gradonačelnik Karlo Starčević sa suradnicima

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close