LifestylePolitika

Građani Republike Hrvatske, izađite na izbore!

Postalo je već tradicionalno da se Hrvati boje promjene. Navikli smo prigovarati ovi ne valjaju, oni ne valjaju, a od kako smo stekli suverenitet još nismo naučili što on uistinu znači. Opterećeni smo što će nam reći oni koji nas znaju ako smo glasali za gubitnike i kako ćemo sebi oprostiti ako smo se, kojim slučajem, „zaribali“.

Svrha politike trebala bi biti pravednost, a sukladno s pravednošću ostvaruje se unutarnji mir. Državna služba ne smije biti prilika za osobno isticanje ili za stjecanje materijalne koristi. Politika koja se ne zalaže za dobrobit svojim građana je zla politika. Zato je vrlo bitno izaći na izbore i glasati po svojoj savjesti.

Hrvatski branitelji apeliraju i pozivaju sve hrvatske državljane u Hrvatskoj i inozemstvu, a posebno branitelje, da izađu na parlamentarne izbore i tako ostvare svoje Ustavom zajamčeno pravo.

Svaki glas na izborima jednako vrijedi i jednako je važan. Zato izađite na izbore i glasujte prema vlastitoj savjesti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close