KolumneGrad ZagrebLifestyle

GRAD ZAGREB PODRŽAO LIKACLUB! Potpisan Ugovor potpore prvom nacionalnom ličkom portalu

Portal LIKACLUB.eu pokrenut polovicom 2015. kao prvi nacionalni lički portal nakon zabilježenih uspjeha u protekloj godini dobio je još jedno veliko priznanje.

Krajem protekle godine u redakciju portala pristigla je najbolja blagdanska čestitka u vidu informacije prolaska portala na medijskom natječaju glavnog grada u Hrvatskoj – Grada Zagreba. Lista programskih sadržaja za dodjelu potpore male vrijednosti za sufinanciranje proizvodnje i objave programskih sadržaja u elektroničkim publikacijama i Zaključak o odabiru korisnika potpora, bile su temelj za potpisivanje Ugovora o dodjeli potpore portalu LIKACLUB.

Ugovor su  potpisali gradonačelnik Grada Zagreba dipl. politolog Milan Bandić i voditelj portala LIKACLUB.eu marketing manager Ante Fumić. Potpisivanjem Ugovora portal LIKACLUB.eu našao se u društvu još 20 portala koji su vrlo poznati, spomenuti ćemo index.hr, zagrebancija.com, vizkultura.hr, hkv.hr, x-ica.hr i drugi. Lista kriterija za ulazak u poznato društvo sastojala se od evaluacija kvalitete programskog sadržaja portala, originalnosti i sadržajne inovativnosti programskog sadržaja, obrađivanja naznačenih tema od interesa Grada Zagreba, i brojnih drugih.

“Izuzetno je veliko zadovoljstvo na ovaj način biti primjećen u najvećem gradu Republike Hrvatske, konkurencija i kvaliteta portala mnogih kolega na visokoj je razini i proći u 20-ak najvrijednijih portala po procjeni Grada Zagreba zaista nije mala stvar. Ponosan sam prije svega na svoj tim; Ivu, Tenu, Marka i Brunu. Oni su zaslužni za ovaj rezultat, ali isto tako i brojni suradnici, kolumnisti i partneri koji žele dobro našem portalu. Nakon ovog uspjeha portal će težiti višim ciljevima i dodatnom radu na kvaliteti sadržaja, pripremamo i nove projekte za 2016. godinu i očekujemo još više čitatelja! Hvala svima koji nas svakodnevno prate na portalu i putem društvenih mreža! ” – izjavio je naš voditelj portala LIKACLUB.eu, Ante Fumić.

Ovo je veliki korak i za cijelu Ličko-senjsku županiju s obzirom da je prvi put portal s regionalnim predznakom “Like” iskoračio na područje najvećeg grada u Hrvatskoj i polučio izuzetno dobar rezultat. Dosad je to učinila poznata “Slobodna Dalmacija” za Dalmaciju, slavonski “Glas Slavonije” za Slavoniju, a sada imamo i “Lika Club” za Liku. Uživajte u čitanju naših članaka svakog dana i pratite pozitivno o Lici, ali i cijeloj Hrvatskoj!

Redakcija portala LIKACLUB.eu


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close