PolitikaIzdvojeno

Grad Gospić objavio upute kako dobiti propusnicu za napuštanje mjesta prebivališta

Na web stranicama Grada Gospića objavljene su upute građanima za izdavanje propusnica u nadležnosti Stožera civilne zaštite Grada Gospića koje prenosimo u cijelosti:

Kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti COVID-19, zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA GOSPIĆA izdaje propusnice samo za one koji prebivalište napuštaju iz vitalnih obiteljskih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane izvan mjesta prebivališta (npr. u Općini Perušić ili Gradu Otočcu).

Ne trebaju vam propusnice za kretanje unutar područja grada Gospića i pripadajućih naselja, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno.

Ukoliko spadate pod skupinu kojoj Stožer civilne zaštite Grada Gospića treba izdati propusnicu, molimo da obrazac skinete s naše stranice i popunjenog ga vratite na mail:[email protected] .

Zahtjevi će se zaprimati isključivo elektoničkim putem, a na isti način će se izdavati propusnice. Potrebno ih je predati barem 12 sati prije nego je propusnica potrebna. Samo u iznimnim slučajevima ukoliko netko nema mogućnosti predati zahtjev elektroničkim putem, može doći u Gradsku upravu.

Za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb (npr. odlazak na pregled u bolnicu) tu propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine, a za ostale razloge poput odlaska na posao, propusnicu izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi, odnosno poslodavac.

Za više informacija kontaktirajte nas, u razdoblju od 8.00 do 14.00 sati, na sljedeći broj:+385 (0)53 572 025.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close