Lifestyle

Grabovača poziva na natječaj “Svaki djelić prirode ima svoju priču”

Pećinski park Grabovača već nekoliko godina aktivno djeluje na lokalnu sredinu perušićkog kraja ali i šire.

Ovaj put, u sklopu edukativno ekološke akcije “Think green – act for future” JU PP Grabovača  raspisala je interni natječaj u dogovoru s OŠ Perušić, a temeljem kojeg će se izabrati najbolji kreativni uradak u dvije kategorije: likovni rad (crtež, kolaž, linorez) i rad od recikliranog materijala (2D i 3D) na temu: “Svaki djelić prirode ima svoju priču”.

Zanimljivi natječaj traje do 18. svibnja 2015., a najbolji u navedenim kategorijama bit će proglašeni i nagrađeni 22. Svibnja 2015. na Međunarodni dan biološke raznolikosti.

Podsjetimo, prošlog tjedna povodom obilježavanja Dana planete Zemlja 22. travnja 2015., Grabovača je u suradnji s učenicima OŠ Perušić izradila i eko poruke koje su postavljene u “city lightove” u centru Perušića. Cilj ove aktivnosti je skretanje pažnje  sugrađana na potrebu očuvanja naše planete.

???????????????????????????????


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close