VijestiZdravlje

Gospićki studenti, obrtnici i ugostitelji udružili snage za pomoć obitelji Maruna

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju za pomoć Petru Šimunu Maruna, bratu njihovog kolege i prijatelja Roka, desetogodišnjem dječaku koji bitku sa opakom bolešću vodi već dugih osam godina.


Kako bi pomogli skromnoj obitelji Maruna iz Maslenice, uz organizaciju koncerta 13. travnja 2019. godine s početkom u 22.00 sata u Jump baru u gradu Gospiću o čemu smo pisalo OVDJE, studenti su poslali apel poduzetnicima sa područja grada Gospića da se odazovu humanitarnoj akciji te da doniraju ili postave donacijske kutije u svojim ugostiteljskim objektima.

Na apel studenata odazvali su se: Jump bar, Caffe bar Feniks, Caffe bar Forum, Caffe bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Euro caffe, Disco club Amadeus, Mali caffe, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar „Travel“, Caffe bar Team, Caffe Bonus, Caffe bar In, Caffe bar Bevanda, Sport caffe, Capitano club, Caffe bar Hary, restoran Prašina, Hotel Lika, The Highlander’s pub, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

U subotu 13. travnja 2019. godine, od 9.00 do 12.00 sati, caffe bar Enigma i caffe bar Forum prihode od prodaje kave donirat će za potrebe Šimuna Petra.

Bistro & Pizzeria Tomislav, od 9.00 do 13.00 sati, sav prihod od prodaje pizza također će donirati Šimunu Petru.

Uz navedene lokacije, donatorske kutije za Šimuna Petra nalazit će se u Jump baru, Caffe bar Feniks, Caffe bar Forum, Caffe bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Euro caffe, Disco club Amadeus, Mali caffe, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar „Travel“, Caffe bar Team, Caffe Bonus, Caffe bar In, Caffe bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

Zahvaljujemo navedenim poslovnim objektima na srdačnosti i podršci za najmanje i najosjetljivije te vas pozivamo da u subotu posjetite navedene objekte i da zajedno dokažemo da svaka kuna vrijedi, samo ako se dijeli te da Gospić ima veliko srce za one najpotrebnije!, poručuju studenti Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću.

Svi oni koji žele pomoći, a u subotu neće biti na području grada Gospića, svoje donacije mogu uplatiti na broj računa:

HR5924070003104986160 OTP BANKA- OTPVHR2X Swiss code
Šimun Petar Maruna
Adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close