Ličko-senjska županijaSport

Gospićki rukometaši ponovno treniraju u dvoranama: Napokon se osjećamo kao “svoj na svome”

Nakon što nekoliko mjeseci zbog mjera donesenih temeljem pojave virusa COVID-19 nisu mogli trenirati, članovi RK Gospić napokon su ponovno zakoračili na parket.


Epidemiološka situacija omogućila je popuštanje mjera i ulazak u dvorane što su vodstvo kluba, treneri i svi članovi jedva dočekali i počeli s treninzima u punom obujmu.

S treninzima su u dvoranama u Gospiću i Udbini krenule sve uzrasne kategorije. Oko 250 igrača, od vrtića do seniora, podijeljenih u 12 grupa napokon će ponovno sa svojim trenerima krenuti u trenažni proces kojim će nastaviti usavršavati već naučena rukometna znanja i vještine, ali ih i nadograđivati i učiti one nove.

“Nadamo se da ćemo sljedećih mjeseci neometano moći trenirati i igrati najbolji sport na svijetu, naš rukomet. Sve zainteresirane za treniranje rukometa pozivamo da nas kontaktiraju na Vanja Antić, 095/868-0006 i na taj način se priključe treniranju rukometa u jednoj od niže navedenih grupa”, poručili su iz Rukometnog kluba Gospić.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: RK Gospić | Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close