Ličko-senjska županijaKarijeraZdravlje

Gospićki obrtnici donirali sredstva za borbu protiv koronavirusa

HUMANITARNIM RADOM POMAŽU UGROŽENIMA

Uvažavajući situaciju i napore zajednice oko zaštite zdravlja stanovništva te suzbijanja virusa Covid 19, Upravni odbor Udruženja obrtnika Gospić odlučio je namjenska sredstva Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore ličko senjske županije usmjeriti u humanitarne svrhe.


Uz pomoć ljekarne „Pablo“ nabavljeni su švicarski beskontaktni digitalni toplomjeri koji su ustupljeni na trajno korištenje onima kojima su najpotrebniji.

Toplomjeri su dostavljeni Domu za stare i nemoćne, Dječjem vrtiću, Strukovnoj školi, osnovnim školama u Gospiću i Ličkom Osiku, Domu zdravlja, Veleučilištu „Nikola Tesla“, Crvenom Križu i Odjelu za nastavničke studije sveučilišta.

Inače, gospićko Udruženje nedavno se, uz ostala udruženja, odreklo novčane potpore u korist OK LSŽ koja je uplatu izvršila u korist gospićke bolnice za nabavku respiratora, priopćeno je iz Hrvatske obrtničke komore.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: HOK

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close