VijestiPolitika

Gospićki mališani posjetili gradonačelnika Starčevića

Zahuktalo se obilježavanje Dječjeg tjedna u Gospiću. Jučer su u sklopu tjedna  djeca predškolskog uzrasta iz Dječjeg vrtića  „Pahuljica“ i  predsjednici razreda iz Osnovne škole dr. Jure Turića, Osnovne škole dr. Franje Tuđmana Lički Osik i Osnovne škole dr. Ante Starčevića Pazarište Klanac, posjetila  Gradsku upravu  i gradonačelnika Karla Starčevića i njegovu zamjenicu Kristinu Prša, javlja Lika express


Ovom prilikom Gradonačelnik Grada Gospića je pozdravio sve prisutne te im je u svoje osobno ime i ime svojih suradnika čestitao Dječji tjedan. Bili smo na susretu sa klincima predškolskog uzrasta dječjeg vrtića. Oni su u više navrata rekli da bi voljeli biti gradonačelnik ili zamjenik gradonačelnika i tada bi djeci omogućili sve najbolje.  Donijeli su  poklon gradonačelniku,  kutiju sa porukama i crtežima. Otpjevali su i pjesmu „Dobro jutro“, a na kraju posjete pozvali gradonačelnika i zamjenicu da ih posjete za vrijeme „Jesenskih svečanosti“ koje priređuju uskoro u vrtiću.

Nakon vrtićke djece gradonačelnika su posjetila i djeca iz osnovnih škola, pri čemu su učenici postavljali vrlo ozbiljna pitanja gradonačelniku i zamjenici gradonačelnika, a oni su im odgovarali. Bilo je tu pitanja kad će Gospić dobiti bazen, kad će se obnoviti zgrade u Gospiću, kad će svi učenici dobiti besplatne udžbenike, što će biti sa ruševnim hotelom na Ličkom Osiku, kad će se kod škole u Klancu postaviti  sprave za igranje, kad će se popraviti sjedala na stadionu „Balinovac“ i još puno toga. U ime Likovne grupe OŠ dr. Jure Turić, učenica Josipa gradonačelniku je poklonila sliku kaluđerovačke peke.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close