VijestiDomZdravlje

Za gospićke Pčelice na Islandu prošli 1500 kilometara!

S današnjim sedmim danom kolovoza završava jedna hvale vrijedna humana gesta. Radi se o potezu Adventure team-a AD NATURA koji su na Islandu tijekom 20 dana prošli 1,500 kilometara za Udrugu Pčelice. Sve to dio je šireg projekta VIP-a, društvene mreže „Čini pravu stvar“.

Vipnet je pokretač društvene mreže Čini pravu stvar čije je korištenje u potpunosti besplatno. Donacije se uplaćuju preko društvene mreže direktno udrugama bez troškova provizije. Izazov je moguće pokrenuti isključivo s ciljem prikupljanja donacija za udruge i projekte udruga, ne i za pojedince. Udruge moraju postojati barem dvije godine i imati iza sebe barem četiri provedena projekta da postanu članovi mreže. Udruga “Pčelice” postala je član mreže na preporuku Lidije iz udruge PUŽ, a pozitivnim stavom i razgovorom članovi Udruge “osvojili” su Vipnet zaposlenicu Ivu koja je pružila potrebnu procjenu i podršku za prijavu Udruge “Pčelice” na mrežu Čini pravu stvar“- pojašnjava nam Željka Šikić, predsjednica Pčelica.

Udruga “Pčelice” jedna je od dvadeset i jedne udruge uključene u jedinstvenu online društvenu mrežu za dobrotvorni crowdfunding Čini pravu stvar. Više čitajte na Lika Express! 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Dario Rocco/AD Natura Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close