LifestyleIzdvojeno

Gospićanka Nikolina Lulić među finalisticama izbora za “Najljepšu mamu Hrvatske”!

Gospićanka Nikolina Lulić jedna je od 20 finalistica izbora za Najljepšu mamu Hrvatske, priopćili su danas organizatori projekta.


Najljepša mama Hrvatske je višemjesečni projekt kojem je osnovna ideja promovirati majku kao stup obitelji i društva, a kroz ovo natjecanje promoviraju se i druženje, turizam, običaji, kultura i povezanost ljudi diljem zemlje.

U ova vremena kada se uobičajene stvari pa tako i manifestacije odvijaju u nekim novim oblicima i po nekim drugačijim pravilima, casting za cijelu Hrvatsku je održan preko aplikacije ZOOM.

“Naše natjecateljice, naše drage mame, predstavile su se kratkim dvoipominutnim videom i time omogućile da ih upoznamo kroz njihove vještine, hod i općenito način na koji komuniciraju. Osim toga, žiri je imao priliku porazgovarati sa svakom od njih i time zaokružiti dojam te bodovati svaku ponaosob. Nastavili smo kroz natjecateljice iz cijele Hrvatske predstaviti kulturu, običaje, posebnosti i prije svega majčinstvo. Naše mame su se predstavile na najljepši mogući način i odabir nije bio lagan, ali pošto samo 20 mama putuje na finale u Šibenik, ta se odluka morala donijeti. Kako nismo u 2020. godini imali izbor za Najljepšu mamu iz poznatih razloga, ove godine smo na inzistiranje prijavljenih mama napravili sve da se izbori mogu održati”, stoji u priopćenju organizatora izbora za Najljepšu mamu Hrvatske.

Dvoipolminutno predstavljanje mama pokazalo nam je s koliko ljubavi i topline žele ispričati priču o svojoj obitelji, vještinama, ljubavima i kraju. Kreativni uradci veličaju pejzaž, spomenike, ulice, dvorišta i razna mjesta diljem Lijepe naše. Kako smo mi sve veća obitelj iz godine u godinu, nestrpljivo čekamo vidjeti finalistice uživo u Šibeniku 2. svibnja 2021. godine u HNK Šibenik s početkom u 11 sati, uz poštivanje epidemiološkim mjera ..

Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije: kategorija od 23 do 39 godina i dijamant kategorija od 40 do 53 godine, a uz dvije pobjednice, u finalnoj fazi dodjeljuje se još 8 glavnih lenti.

Zoom castingu, uz natjecateljice i žiri, nazočile su Ljiljana Stamenković i Maja Vukina Bogović koje su dio organizacijskog tima te Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence koja je bila i moderator eventa. Članovi žirija su bili: Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015, Iva Lopraić Kontek, dir. Miss Zagreba za Miss Hrvatske, dogradonačelnik grada Šibenik Danijel Mileta i novinar Zdravko Pilić.

Mame koje će se predstaviti u finalu su:

Ines Tetec                32 godine         Koprivnica

Tea Melnjak            34 godine         Sračinec

Marina Džinić         39 godina         Koprivnica

Ivana Canjuga        39 godina          Varaždin

Kristina Cvrtila       28 godina          Krapina

Jovana Topić           29 godina         Klinča Sela

Vedrana Halinčić Bakšić  32 godine Klinča Sela

Kristina Kovačević             32 godine   Horvati

Tanja Metikoš                    38 godina   Rijeka

Marija Roso                        26 godina   Pelješac

Nikolina Lulić                      32 godine   Gospić

Tea Marjančić                    34 godine    Šibenik

Marijana Bošković            34 godine    Dražice

KATEGORIJA DIJAMANT

Dubravka Baneković          41 godina   Visoko

Vesna Klemenčić                46 godina   Pitomača

Svjetlana Milihin                40 godina   Voloder

Ljubica Bulić                        44 godine   Zagreb

Zdravka Crnički                   53 godina   Marija Bistrica

Brankica Klarić                    40 godina   Šibenik

Marija Marina Banić          48 godina   Kaštel Gomilica

Nikolina Lulić, Foto: Najljepša mama Hrvatske
Nikolina Lulić, Foto: Najljepša mama Hrvatske

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Najljepša mama Hrvatske

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close