TurizamIzdvojenoPromo

Goran Latković je voditelj prvog panela portala Lika Club

NA 6. FORUMU OBITELJSKOG SMJEŠTAJA REGIJE LIKA-KARLOVAC

Sve je spremno za prvi panel portala Lika Cluba!


Četiri poznata imena iz turizma s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije gostovat će na prvoj panel raspravi Lika Cluba sklopu 6. regionalnog FOS-a u Karlovcu. Nakon što smo u prethodnim danima predstavili naše goste, došlo je vrijeme da objavimo i ime voditelja panela.

O (korona) turizmu 2021. godine s našim panelistima će razgovarati jedno poznato lice s malih ekrana. On je Goran Latković, popularni novinar i reporter RTL-a.

Pratite nas u četvrtak 12. studenog s početkom u 10 sati. Panel rasprava će se prenositi online putem livestreama odnosno Youtube kanala i linka koji će dobiti samo prijavljeni sudionici Foruma

Prijavite se na BESPLATNO događanje putem službenog linka Hrvatske gospodarske komore (ŽK Otočac i Karlovac) ovdje: 6. Forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close